Stuur een bericht info@service-clean.nl
 
Maak een afspraak
06 46 10 25 53
 
 
 
Onze werktijden
Ma - Zo 8:00-22:00
 
Al ruim 2 jaar zijn wij erg blij dat Mandy wekelijks ons huis komt schoonmaken. Ze werkt zelfstandig; het maakt niet uit of wel of niet thuis zijn, ze doet haar ding en ons huis is elke keer weer schoon en netjes. Ook de katten vinden het erg gezellig als ze er weer is!
Marjolein uit Soest
 
 
Mandy is een hardwerkende vrolijke vrouw, het hele huis is super schoon als ze is geweest. Ze neemt haar eigen schoonmaakspullen mee, dus wij hoeven nergens voor te zorgen. Vanaf het eerste moment dat ik haar in 2021 ontmoette voelde het vertrouwd. Ons huis en wij zijn blij met Mandy en haar service!!
Rob van Zonneveld en Nanda van der Vliet uit Maarn
 
 
Een energieke jonge vrouw, die ondernemend is en uitdagingen wil aan gaan, ik kan het alleen maar waarderen. Mandy is duidelijk in wat ze toezegt en ook waarmaakt. Attendeert op dingen waar ik niet aan denk. Ook geef ik haar alle vertrouwen om mijn eigen plekje te verzorgen, zij geeft ook dat vertrouwen. M van Eck Service & Clean is eerste klas aanrader! Mandy ga zo door!
Andre de Ruwe uit Maarn
 
Beleefd, discreet en nog veel belangrijker ze verstaat haar vak! Wij zijn enorm blij met Mandy als ondersteuning in ons huishouden in de breedste zin van het woord. Als Mandy is geweest is het altijd extra fijn om thuis te komen.
Valerie Geffroy uit Amersfoort